Producten / Zonnepanelen

Wek zelf energie op met zonnepanelen


Door zelf energie op te wekken met behulp van zonnepanelen, investeer je in duurzame energie én bespaar je direct op je energiekosten. Het plaatsen van zonnepanelen wordt door de overheid nog steeds gestimuleerd middels het aanbieden van diverse subsidiemogelijkheden.

Omnis Energy begeleidt het gehele traject en zorgt dat jij zakelijk optimaal profiteert van zonne-energie.


Offerte aanvragen 

Minder energiekosten

Met slechts tien zonnepanelen op je dak bespaar je al snel honderden euro's op je energienota. Wek je ook nog eens meer stroom op dan je verbruikt? Dan ontvang je voor het terug leveren een vergoeding. Kortom, met zonnepanelen, bespaar je niet alleen, het levert ook nog wat op! 

Minder CO2-uitstoot

Een beter milieu begint bij jezelf. De aanschaf van zonnepanelen is een hele mooie eerste stap. Want energie die is opgewekt uit zonnepanelen kent geen CO2-uitstoot. Dit in tegenstelling tot energie die is opgewekt uit een bruinkoolcentrale.

Korte terugverdientijd

Verdiende je in voorgaande jaren binnen een jaar of tien je investering terug met de overstap naar zonnepanelen. Door de huidige omstandigheden op de energiemarkt is de gemiddelde terugverdientijd inmiddels gehalveerd naar vijf jaar.

Zelf stroom opwekken

Momenteel wordt de stroom die je teruglevert op de jaarafrekening verrekend met de stroom die je op andere moment hebt verbruikt. Dit gebeurt via de salderingsregel. Wanneer je meer stroom hebt teruggeleverd dan verbruikt ontvang je hiervoor een terugleververgoeding. 

Bekijk ons aanbod energieproducten